Op onderstaande pagina's vind je meer informatie over:

Vierdaagsefeesten

Op het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland laat heel Nijmegen zien wat ze in huis heeft: kies uit ruim 1000 optredens verdeeld over maar liefst 40 verschillende podia. Er is voor ieder wat wils, of je nu van pop, klassiek, rock, techno of jazz houdt.

Naar Vierdaagsefeesten

Doe maar duurzaam

Als grootste evenement van Nederland geeft Stichting Vierdaagsefeesten graag het goede voorbeeld. We richten ons op verspilling voorkomen, hergebruiken en investeren in nieuwe duurzame oplossingen, bijvoorbeeld op het gebied van recyclen. Samen met jou vieren we graag feest op een schoon en duurzaam evenement. Jij toch ook?

Naar Doe maar duurzaam

Bereikbaarheid

Omdat de stad tijdens de Vierdaagsefeesten wordt bezocht door duizenden bezoekers adviseren wij zoveel mogelijk met het openbaar vervoer, per fiets of te voet naar het centrum te komen.

Naar Bereikbaarheid

Onze historie

Vierdaagsefeesten bestaat meer dan 50 jaar! Reden te meer om eens terug te blikken naar hoe het allemaal begon, en welke ontwikkelingen de feesten hebben doorgemaakt.

Bekijk Onze historie

Veelgestelde vragen

Uiteraard kun je altijd met vragen bij ons terecht! Om je sneller van een antwoord te voorzien, hebben we hier een aantal veelgestelde vragen over de Vierdaagsefeesten onderverdeeld in categorie├źn.

Naar Veelgestelde vragen

Terug naar 2019

Vierdaagsefeesten vestigt in 2019 een record qua bezoekersaantallen. Nooit eerder in de 50-jarige historie van het evenement werd de magische grens van 1.6 miljoen bezoekers overschreden. Gedurende 7 dagen bezochten dit jaar 1.625.000 miljoen mensen de binnenstad van Nijmegen.

 

Naar Terug naar 2019

Vierdaagsefeesten 2021: 17 tot en met 23 juli 2021