Met veel plezier organiseren wij jaarlijks het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland. We zijn een klein, jong en fris team, onder leiding van een directeur bestuurder. Het team wordt jaarlijks versterkt door een aantal projectteamleden.

Stichting Vierdaagsefeesten is onderdeel van ACBN Evenementenbureau Nijmegen. Benieuwd wat wij naast Vierdaagsefeesten nog meer organiseren en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem een kijkje op de site!

Stichting Vierdaagsefeesten: een echte projectorganisatie.

Het team

Een enthousiast en professioneel team dat al menig horde genomen heeft en nooit te beroerd is om een stapje extra te zetten.

Ieder versterkt het team met zijn of haar bijzondere passie voor zowel de organisatie als voor de stad. Door individuele krachten en kennis te bundelen, vullen we elkaar aan en leren we van elkaar. Maar niet alleen ons team maakt dit jaarlijkse evenement tot een groot succes.

Zonder bezoekers en partners zou het evenement nooit mogelijk zijn. Jij behoort dan ook zelf tot team Vierdaagsefeesten!

Stuurgroepen

Naast de projectorganisatie, projectteamleden en Raad van Toezicht, hebben we ook waardevolle stuurgroepen met omwonenden en ondernemers. Per stuurgroep organiseren we een paar keer per jaar een bijeenkomst om hen te betrekken bij de ontwikkelingen en vernieuwingen van de Vierdaagsefeesten.

We prijzen ons gelukkig met waardevolle opmerkingen en kritische kanttekeningen die we aangereikt krijgen vanuit onze stuurgroepleden.
Woon je in de binnenstad of heb je er een horeca-onderneming en wil je graag uitgenodigd worden voor deze bijeenkomsten?

Stuur dan een mail naar [email protected].

Vacatures Raad van Toezicht

Momenteel zijn er 2 vacatures voor de Raad van Toezicht van Stichting ACBN en Vierdaagsefeesten. Interesse? Neem voor meer informatie contact op met Joris Bouwmeister: [email protected]

Maak hieronder kennis met:

Joris Bouwmeister

Directeur-Bestuurder

Leo Weterings

Directeur Vierdaagsefeesten

Marieke Peters

Manager Programmering

Madelon Kersten

Projectmanager

Marlijn Hoefnagel

Marketingmanager

Rowin van Wijhe

Verpachtingen & Veiligheid

Marit Veeneman

Mobiliteit, Duurzaamheid & Facilitering

Suzanne Kuijpers

Secretariaat & Communicatie

Marie-An Timmermans

Secretariaat & Bestuursondersteuning

Linda Kok

Secretariaat & Projectondersteuning

Inge Ormel

Controller

Raad van Toezicht

Ina Hol

Raad van Toezicht

Antoine Driessen

Raad van Toezicht

Wilbert Gitmans

Raad van Toezicht