Vierdaagsefeesten is levenslust, gedeelde kennis en een enorm enthousiasme. Wij weten hoe je anderhalf miljoen mensen verbindt en samen laat stralen – hoe je met elkaar een evenement maakt dat ertoe doet. Vierdaagsefeesten is allang veel meer dan een feest.

Vierdaagsefeesten: vier de feesten!

Vierdaagsefeesten gaat daarmee niet alleen over stappen, maar ook over steeds nieuwe stappen zetten. Dat doen we door nieuwe manieren van ontmoeten en samenwerken te verkennen, met organisaties en bedrijven die hun expertise willen delen – en die bezoekers nieuwe ervaringen laten opdoen. Zo bouwen we verder aan vrije, duurzame, vernieuwende Vierdaagsefeesten.

En daarmee beperken we ons niet tot die zeven dagen in de zomer. Ook voor en na het evenement en door het jaar heen vertellen we verhalen en verkennen we samenwerkingen die bijdragen aan unieke ervaringen en waardevolle ontmoetingen.

Nu en in de toekomst.

Stichting Vierdaagsefeesten is onderdeel van ACBN Evenementenbureau Nijmegen

Door onze omvang alleen hebben we al een grote impact op onze omgeving. Die verantwoordelijkheid nemen we. En we kijken verder. Onze kracht als groot platform zetten we in voor iedereen: jong en oud, mensen met en zonder beperking, mensen vanuit alle mogelijke culturen en leefomstandigheden. Zo dragen we bij aan een vitale maatschappij.

Onze ambitie

2022: 1,7 miljoen mensen ervaren een ongeëvenaard gevoel van vitaliteit.

Naar Onze ambitie

Facts & figures

2019: 383.000 unieke bezoekers met gezamenlijk 1.625.000 bezoeken.

Naar Facts & figures

Wie zijn wij

Onder aanvoering van een directeur organiseert een klein, jong en fris team het evenement.

Naar Wie zijn wij

Werken bij

Wil jij werken bij of tijdens de Vierdaagsefeesten? Bekijk hier welke mogelijkheden er zijn.

Naar Werken bij

Contact

Heb je bepaalde informatie op onze website niet kunnen vinden of heb je een andere vraag voor ons?

Naar Contact