Om jou als journalist, redacteur of andere mediavertegenwoordiger zo goed mogelijk te informeren, vind je hieronder de belangrijkste informatie en de mogelijkheden tot aanmelden. Heb je aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op.

Naamsvermelding

 • Wanneer wordt verwezen naar het evenement, wordt verwezen naar de Vierdaagsefeesten.
 • Wanneer wordt verwezen naar de organisatie, wordt verwezen naar Stichting Vierdaagsefeesten of Vierdaagsefeesten.
 • Graag de oude naam ‘Zomerfeesten’ niet meer gebruiken.
 • ‘Vierdaagsefeesten’ dient dus voluit te worden geschreven: ‘Vierdaagse’ verwijst naar de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen en niet naar Vierdaagsefeesten.

Op social media hanteren we de hashtag #vierdaagsefeesten

Het is mogelijk om een algemene accreditatie aan te vragen via onderstaand aanvraagformulier. Na ontvangst en goedkeuring van de aanvraag, ontvang je zo spoedig mogelijk de accreditatie.

Met je persaccreditatie kun je gratis parkeren in parkeergarage Kelfkensbos. Dit moet je wel vooraf aanvragen, er is een beperkt aantal uitrijkaarten beschikbaar. Aanvragen kan via [email protected].

Wil je ook straalwagens plaatsen, dan moet je hier een ontheffing voor aanvragen via [email protected]. Deze aanvraag dienen wij jaarlijks vóór 1 mei te ontvangen.

Dagaccreditatie (StevenskerkLive)

Op het aanvraagformulier kun je tevens aangeven of je een speciale dagaccreditatie wilt voor StevenskerkLive. Het aantal dagaccreditaties hiervoor is zeer beperkt. Je kunt maximaal drie dagen als voorkeur opgeven. We proberen hier met het toekennen van de accreditatie zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Aanvragen persaccreditatie

Aantoonbaar journalist

 • De aanvrager dient in het bezit te zijn van een erkende perskaart, dan wel een schrijven te kunnen tonen van de verantwoordelijke redactiechef.
 • Er wordt geen accreditatie verleend aan personen die geen aantoonbare journalistieke functie bekleden.
 • In principe worden niet meer dan twee vertegenwoordigers per organisatie of titel geaccrediteerd (1 fotograaf, 1 redacteur). Mocht je meer accreditaties willen aanvragen, dan kun je contact opnemen met Suzanne Kuijpers via 024-3233163.
 • Wij stellen het op prijs om een kopie van het geschrevene te ontvangen via [email protected].

Praktische info

 • Een accreditatie verstrekt bij eerdere edities van de Vierdaagsefeesten resulteert niet automatisch in een nieuwe accreditatie bij een volgende editie.
 • De (dag)accreditatie moet vóór 1 juli 2020 via het accreditatieformulier aangevraagd zijn.
 • Na toekenning van de aanvraag wordt de perspas toegestuurd per post.
 • De perspas kan ook opgehaald worden tijdens de persconferentie op vrijdag 10 juli 2020.

Interview

 • Indien je een interview wenst met de artiest kunt je, nadat je een dagaccreditatie voor Stevenskerk Live hebt ontvangen, contact opnemen met Suzanne Kuijpers.

Fotografie

 • De eerste twee nummers mogen de fotografen vooraan de kerk (bij het podium) fotograferen. Daarna zijn zij verplicht om foto’s te nemen vanuit achterin de Kerk.
 • Het is niet mogelijk om foto’s backstage of vanaf het podium te maken.
 • Het is niet toegestaan om lampen of ander extra licht te gebruiken tijdens het maken van foto’s of opnames.
 • Het verzoek is om niet teveel foto’s te nemen, dit stoort de gasten tijdens het concert in een stille kerk.

Video

 • De dagaccreditatie geldt alleen voor fotografen. Indien je wil filmen tijdens StevenskerkLive, dien je clearance/toestemming van het management van de artiest te hebben voor het maken van opnames. Hiervoor kun je direct het management benaderen (te vinden op website van de betreffende artiest).
 • Na ontvangen van toestemming, dien je een kopie van deze clearance inclusief eventueel aanvullende eisen minimaal één week van te voren op te sturen naar Stichting Vierdaagsefeesten.

Video

Op ons YouTube-kanaal plaatsen we video’s, zoals aftermovies of andere sfeerimpressies van de Vierdaagsefeesten. Deze video’s kun je embedden of delen via een link. Bronvermelding Vierdaagsefeesten is verplicht.

Met dank aan Jonathan Oosterhout.

Foto's

Bekijk hieronder het beeldmateriaal van de Vierdaagsefeesten. Alle fotomateriaal is rechtenvrij te gebruiken. Bronvermelding Vierdaagsefeesten is verplicht. Naamsvermelding van de fotograaf is verplicht wanneer dit vermeld wordt in de titel van de afbeelding.

Met dank aan Jan Willem de Venster en Mathijs Hanenkamp.

Facts en Figures

Kijk hier (PDF) voor meer informatie.

Nieuws

Voor een overzicht van onze nieuwsberichten, klik hier. Wil je persberichten per mail ontvangen? Meld je dan aan voor onze perslijst via [email protected].

Online volg je ons laatste nieuws via:

Instagram: @vierdaagsefeesten
Twitter: @vierdaagsefeest
Facebook:/vierdaagsefeesten

&  via de app of de hashtag #vierdaagsefeesten

Vierdaagsefeesten 2021: 17 tot en met 23 juli 2021

Beeldbank

2020

2019

2018

Foto: Jan Willem de Venster en Mathijs Hanenkamp

Vierdaagsefeesten 2021: 17 tot en met 23 juli 2021