Ambassadorsbijeenkomst bij InScience Film Festival

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text el_class=”intro-nieuws”]Ben je een ondernemer uit Nijmegen of omstreken en nieuwsgierig naar de Ambassadorsclub van Vierdaagsefeesten? Kom dan vrijblijvend kennismaken tijdens onze komende bijeenkomst op donderdag 7 november a.s. om 16.00 uur in filmhuis LUX.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]We zijn dan te gast bij InScience Film Festival Nijmegen. Na het welkomstwoord door Johan van de Woestijne, directeur InSciense, worden er twee korte films getoond waarin genetische modificatie centraal staat.

In hoeverre is het geoorloofd om organismen te veranderen? Moeten we de deur voor nieuwe technieken op het gebied van genetische modificatie (GMO) op een kier zetten, ingebed in een reeks van wetten en regels, of juist wijd open gooien? Wetenschappelijke ontwikkelingen dwingen ons onze opvattingen en ideeën bij te stellen en aan te scherpen. Precies hierover gaat het tijdens het InScience Film Festival Nijmegen.  

Beide korte films (‘The Breeder’ en ‘Roar’) geven een blik op de toekomst – wat kan er gebeuren op het gebied van GMO? En wat zijn de voor- en nadelen ervan? In het nagesprek  zal er dieper op deze vragen worden ingegaan met Demelza Kooij, maker van ‘The Breeder’ en Han Brunner, Hoogleraar Klinische Genetica Radboudumc.

Hierna is er volop ruimte voor ontmoeting en gesprek, waarbij we graag de ervaringen van de 50ste Vierdaagsefeesten met elkaar uitwisselen.

Locatie:                               Filmhuis LUX, Mariënburg 38-39
Datum en tijd:                   Donderdag 7 november 2019, 16:00 – 18:30 uur

 

AANMELDEN BIJEENKOMST
Ambassadors én degenen die interesse hebben om lid te worden van de ambassadorsclub, kunnen zich gratis online aanmelden door hier te klikken. Vanwege de grootte van de filmzaal is het mogelijk om een introducé mee te nemen. Introducés kunnen aangemeld worden via dezelfde link. Graag aanmelden voor vrijdag 1 november.

Neem bij vragen gerust contact op met het secretariaat van Vierdaagsefeesten via 024 323 31 63 of [email protected]
Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met bijgevoegd het toegangsbewijs.

Parkeren: parkeergarage Mariënburg (Arsenaalgas 8, Nijmegen)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_video link=”https://youtu.be/OX1qk-eW40w” align=”center”][/vc_column][/vc_row]