Joris Bouwmeister benoemd tot directeur bestuurder van ACBN en Vierdaagsefeesten

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text el_class=”intro-nieuws”]Per 1 oktober a.s. zal Joris Bouwmeister aantreden als directeur bestuurder van Stichting Vierdaagsefeesten Nijmegen en van ACBN Evenementen Bureau Nijmegen, bekend van de organisatie van de Vierdaagsefeesten en stadsbrede evenementen als de viering van 75 Jaar Vrijheid.[/vc_column_text]
[/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Met de benoeming van Joris Bouwmeister wordt een belangrijke stap gezet in de ambitie van ACBN om de promotie van Nijmegen en regio te versterken. Daarbij wordt de verbinding gezocht met partners in de stad t.b.v. de organisatie van evenementen en marketing.

Bouwmeister was de laatste jaren in dienst bij BMC Advies en Management, waar hij mede verantwoordelijk was voor het sociaal domein. Ook heeft hij zijn sporen verdiend op het gebied van advisering rondom sport en organisatieontwikkeling.

Het bestuur van ACBN en Stichting Vierdaagsefeesten is zeer verheugd met de komst van Joris Bouwmeister: ‘Hij is een enthousiaste manager met ruime inhoudelijke kennis in en rondom de publieke sector’.

Omvorming naar Raad van Toezicht

De aanstelling van de directeur bestuurder gaat gepaard met de omvorming van het bestuur van de stichtingen ACBN en Vierdaagsefeesten naar een Raad van Toezicht. De dagelijkse leiding komt hiermee in handen van Joris Bouwmeister en directeur Vierdaagsefeesten Leo Weterings. De organisatie speelt hiermee in op de ontwikkelingen in de markt en de commerciële kracht die daarvoor nodig is, mede als gevolg van de coronacrisis.

Bouwmeister over zijn aanstelling: ‘Ik kijk er, ondanks de moeilijke periode van nu door Corona,  naar uit om samen met het team en partners van ACBN en Vierdaagsefeesten de volgende stap te zetten in de organisatie van evenementen die een bijdrage leveren aan stad en regio. We kunnen onze ogen niet sluiten voor de nieuwe werkelijkheid, maar zullen ook met veel energie en creativiteit toe moeten werken naar prachtige evenementen in de toekomst, met de Vierdaagsefeesten als het feest voor de stad. De gevoerde gesprekken met organisatie en bestuur geven veel vertrouwen en ik heb er veel zin in om in het najaar met het netwerk kennis te maken en nieuwe verbindingen aan te gaan’.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]